digital.bgGoogle потвърдиха, че новата версия на уеб браузъра вече е достъпна за

...
digital.bgGoogle потвърдиха, че новата версия на уеб браузъра вече е достъпна за
Коментари Харесай

Google Chrome 74 вече е достъпен за изтегляне

digital.bg

Гугъл потвърдиха, че новата версия на уеб браузъра вече е налична за водещите десктоп платформи. Това значи, че можете да изтеглите Chrome 74 на устройствата с Windows, Linux, macOS и Chrome OS. Компанията също по този начин е подготвена и с версията за Android, като в допълнение ще усъвършенстват браузъра и за устройствата с iOS. Най-интересното усъвършенстване безспорно е интеграцията на Dark Mode режим, който към този момент може да се употребява и от компютрите с Windows.



 

Припомняме ви, че функционалността е налична за macOS още с премиерата на Chrome 73. Любопитен факт е, че към момента няма по какъв начин да активирате Dark Mode от менюто на браузъра. Вместо това би трябвало да включите " Dark " настройката на операционната система, което автоматизирано ще започва нощния режим в Google Chrome, оповестява ZDNet. Toва значи, че към момента няма по какъв начин да употребявате Dark Mode режима в браузъра, в случай че не сте задействали тъмната тематика в интерфейса на Windows.

 



 

Вероятно компанията ще в профил това ограничаване в идващ ъпдейт на Гугъл Chrome. Собствениците на смарт телефони с Android също по този начин ще имат достъп до новата " Data Saver " функционалност, която ще усъвършенства трафика на интернет. Тази иновация е създадена да замести досегашния " Lite Mode " режим на Chrome за Android. Новата версия също по този начин отстранява редица сегашни бъгове в работата и предлага спомагателни усъвършенствания свързани със сигурността на потребителите. 

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР